Coachingstrajecten

Coachingstrajecten binnen jouw organisatie

Eén op één coaching door middel van maatwerk
Door middel van een positief, pragmatisch programma is het direct in te zetten in jouw dagelijkse leven. Door deze aanpak weten wij snel tot de kern door te dringen. Afhankelijk van jouw vraagstuk overleggen we hoe lang jouw één op één coachingstraject gaat duren.

Coaching voor alle medewerkers
Door coaching op te nemen in een opleidingsprogramma hebben alle medewerkers altijd de mogelijkheid om een professionele coach in te schakelen. Hiermee is het voor een medewerker laagdrempelig om met zichzelf aan de slag te gaan. Op deze manier voorkom je vooraf problemen.

Coaching zorgt voor:

  • Een afname van psychische klachten, zoals burn-out en stress;
  • Een toename van positieve gevoelens zoals tevredenheid met het werk;
  • Verbetering in vaardigheden en effectiviteit van professionals.

Talentontwikkeling
Samen gaan we het beste uit jou halen. Welk potentieel heb je? En hoe kun je dat optimaal benutten? Wat is jouw persoonlijke kracht? En hoe kun je deze kracht omzetten om jouw potentieel zichtbaar te laten worden in jouw organisatie, zodat je op een hoger niveau kan werken.

Teamontwikkeling
Bij teamcoaching staat het verbeteren van het functioneren van het team centraal. De collectieve capaciteit en prestatie van het team wordt vergroot door middel van reflectie, analyse en motivatie om te veranderen. Teamcoaching kan daarnaast worden ingezet voor competentiemanagement, teambuilding, conflicthantering en effectieve communicatie.

De specifieke doelen van teamcoaching zijn geheel afhankelijk van het team. In welke fase zit het team? Wat zijn knelpunten? Wat zijn de specifieke karakteristieken? Teamcoaching wordt ook vaak ingezet wanneer teams moeten fuseren of in een andere overgangsfase zitten.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via +31 (0)6 53 22 75 88 of te mailen door hier te klikken.