Workshop beYOUtiful

Als moeten ont-moeten wordt, kun jij weer echt beYOUtiful zijn.

In onze huidige maatschappij MOETEN we veel. We denken te moeten voldoen aan een ideaal plaatje, waardoor we onze eigen identiteit en authenticiteit los laten. Zo raken we steeds meer verwijderd van onszelf. In mijn workshop BeYOUtiful leer je ont-moeten, in je kracht staan en je leven authentieker te leven, waardoor jij nog meer de verbinding maakt met jezelf. 

In deze 3 uur durende workshop ga je stappen zetten naar ont-moeten, in je kracht staan en je leven authentieker te leven, waardoor jij nog meer de verbinding maakt met jezelf. Als je de 5-daagse BeYOUtiful hebt gevolgd, dan zal deze workshop echt een verdieping zijn. Heb je de 5-daagse BeYOUtiful niet gevolgd? Geen probleem, dan gaan we in 3 uur heel snel de diepte in 🙂
De workshop is een interactief.

Deelname

De workshop vindt 10 januari 2019 plaats van 19.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Locatie is in Woudenberg, adres wordt na aanmelding toegestuurd. 

De kosten voor deelname zijn € 52,00 (inclusief BTW) per persoon. Voor deelnemers aan de online 5-daagse beYOUtiful zijn de kosten voor deelname € 37,00 (inclusief BTW) per persoon.

Schrijf je onderstaand snel in voor de workshop beYOUtiful en ga meer stralen!

Zie ik jou 10 januari 2019?

Liefs,

Ilse van de Burgwal

P.S. Bij de inschrijving heb ik ook je adres nodig voor het maken van de factuur. Verder zal ik geen gebruik maken van je adres.

Schrijf je hier in voor de workshop beYOUtiful op 10 januari 2019!

* indicates required